Apaļīgas sievietes

Sievietes erotisko pievilcību var vērtēt pēc viņas apaļumiem “īstajās” vietās. Sievišķīgo auguma formu erotisms ir izteikts pretstatos. Seksualitāti palielina plati gurni un kuplas krūtis. Vienlaicīgi jābūt tievam viduklim, smalkiem pirkstiem un vieglai gaitai. Pretstatu izlīdzināšanās bojā sievietes iekārojamību.
Sievietes seksualitāti palielina apaļīguma un kalsnuma sintēze, kur apaļumi ar šaurumiem mijas savā starpā. Pilnīgs kalsnums sievieti padara pārāk kokainu un intelektuālu. Viņa var būt romantiska, taču vairāk kā tāds platoniskas mīlas tēls. Savukārt pārmērīgs apaļums ir masīvs un bojā pievilcību.

PAR SIEVIETES APAĻUMIEM JAUNĪBĀ UN PUSMŪŽĀ
Jaunībā apaļīgās sievietes ir harmoniskākām auguma formām. Pusmūžā daudzas izplūst un iegūst lieko svaru. Svars pieaug divos atšķirīgos veidos, ko var saukt par sievišķīgo un vīrišķīgo aptaukošanos. Sievišķīgas apaļīgās ķermeņa formas veidojas no elastīga un mīksta tauku slāņa. Toties vīrišķīgā aptaukošanās rada cietu un masīvu miesasbūvi.
Apaļīgām sievietēm ar elastīgu tauku slāni ir palielināta vēlme pēc jutekliskiem pieskārieniem, bet sievietēm ar vīrišķīgi robustu miesasbūvi glāsti un pieskārieni ir nepatīkami. Sātīga ēšana un fizisks darbs sievietes auguma formas pamazām pietuvina vīrieša auguma proporcijām. Kad cilvēks aptaukojas, savu lieko kilogramu līdzi nēsāšana arī ir fiziski smags darbs. Tas savukārt palielina kāri atjaunot iztukšotos spēkus ar sātīgām vakariņām.
Nosliece uz noteiktu aptaukošanās veidu ir atkarīga ne tikai no ēšanas paradumiem, bet arī no personības tipa un psihes īpatnībām. Izteikti masīvi robustie pēc rakstura ir skarbāki. Tiem mēdz būt izteiktāks fiziskais spēks, jaunībā to miesabūve biežāk ir bijusi atlētiska. Tie mēdz uzspiest citiem savas prasības un bērnus mīl audzināt ar paklausīgām metodēm. Viņi ciena spēku un izturību, domāšana tiem ir tehniska. Viņu slavētākās īpašības ir izturība, varonība un prasme izdzīvot ekstremālos apstākļos.
Sievietes ar masīvu vīrišķīgu miesbūvi labprātāk runā par praktiskām lietām. Viņas sabiedrībā daudz kontaktējas ar vīriešiem, taču uztver tos tīri lietišķi, kā darba kolēģus. Precētās robustās sievas nevēlas izskatīties erotiski pievilcīgas, jo izskatīgā apģērbā jūtas neērti, un citu vīriešu uzmanība viņām neinteresē. Viņām ir maza interese arī par romantiku laulības ietvaros. Viņas nemēdz koķetēt un valdzināt, šīs sievietes lielāko uzsvaru laulībā liek uz materiālo un praktisko pusi.

PIEVILCĪGIE APAĻUMI
Apaļīgajām sievietēm attieksme pret citiem cilvēkiem, bērniem, skolēniem, pacientiem, apmeklētājiem un pircējiem ir sievišķīga, maiga un koķetīga, viņas atzīst mērenu erotismu, labprāt sapņo par aizraujošu brīvā laika pavadīšanu, dejām, izklaidi un aizmiršanos pasaulīgos priekos. Viņas ir maigākas pret bērniem, necenšas ar varu uzspiest savus audzināšanas principus. Kopumā savstarpējās attiecībās šīs sievietes cenšas ievērot demokrātiju un abpusēju sapratni.
Sievišķīgie tauki ātri var pieaugt un tikpat ātri saplakt, jo tie ir elastīgi. Smalkmaizīšu veidoto tauku izmantošanā lielāka loma ir emocionālam stresam. Apaļīgo aptaukošanos veicina komforts un baudām pārpilna dzīve. Vispieejamākās dzīves baudas ir kūkas un bulciņas. Kādu brīdi paliekot bez baudas apmierināšanas, seko mežonīga baudītkāre. Tad sieviete parasti apēd vairāk nekā vajadzīgs.
Pārmērīgā ēstgriba rodas no nespējas gūt baudu citā veidā. Apaļīgajām sievietēm piemīt augsts jutekliskums, vēlme maigoties un mīlināties. Nespēja izlikt erotisko enerģiju pārvēršas pārmērīgā ēstgribā. Šīs sievietes neapzināti vēlas flirtēt, koķetēt, sajust pieskārienus, burzīties ar pretējo dzimumu.

SASPRINGUMS UN DARBS, ATSLĀBUMS UN ATPŪTA
Sievišķīga āda ar elastīgu pamatni apaļīgās auguma formās saglabājas tikai tad, ja muskuļi ir atslābuši. Lielie muskuļi saspringst, palielinot fizisko slodzi. Saspringums veicina muskulatūras vīrišķīgu nostiprināšanos. Vīrišķības pieaugums auguma apaļumus saplacina un padara cietākus. Līdz ar muskuļu savilkšanos āda stiepjas līdzi, cieši apkļaujot saspringto muskuli. Palielinoties muskuļu slodzei, ķermeņa daļas paliek cietākas, veidojot robustu miesasbūvi.
Askētisks darbs ar palielinātu jebkāda veida muskuļu slodzi sievietes auguma formas padara vīrišķīgākas. Sievietes ķermenis ir pievilcīgāks tad, ja viņas muskuļi ir atslābuši. Ar atslābušiem muskuļiem nevar veikt fiziski smagu darbu. Toties atslābums palielina brīvu kustību iespējas. Ar sasprindzinātiem muskuļiem kustības ir stūrainas un smagnējas. Būtiskākā atšķirība ir tā, ka vīrietis vairāk muskulatūru sasprindzina, sieviete ir kustīgāka, neļaujot muskuļiem saspringt.
Ilgstošs muskuļu saspringums nostiprina to spēku, taču samazina kustīgumu. Visvairāk muskuļus piespiež sasprindzināt monotons darbs. Atpūtā saspringumu nomaina atslābums. Pilnvērtīgs muskuļu atslābums uz auguma formām atstāj izplūstošas tendences. Āda izplešas, ķermeņa daļas paliek mīkstākas. Pēc atslābuma kustības ir vieglākas un elastīgākas.
Ja sieviete ir kustīga, viņai saglabājas pievilcīgie apaļumi uz krūtīm un gurniem. Pievilcīgu apaļīgu auguma formu veidošanos veicina aizrautīgas kustības bez slodzes, izvairoties no askētiskas piepūles materiālā darbā.
Lielai daļai pēc muskuļu atslābuma vairs nav vēlēšanās aktīvi kustēties. Noslēdzot smagu darba dienu, gribas pasīvi atpūsties. Tādēļ šāda veida atslābums noved pie izplūdušas aptaukošanās. Atpūta saistās tikai ar pasīvu mieru pie televizora vai ēdienu galda.
Mēģinot samazināt apaļīgo svaru ar intensīvu fizisku slodzi, auguma formas var palikt robustākas. Sievišķīgie tauki ātri pieaug izmēros, jo tie palielinās uz muskuļu atslābuma rēķina. Tādēļ šie tauki ir mīksti un elastīgi. Robustie tauki ir cietāki, jo to izplešanos traucē sasprindzinātā muskulatūra.

NEVAJAG PALAIST GARĀM STARTU
Aptaukošanās ir atkarīga no vielmaiņas ātruma. Ja tā ir lēna, tad arī cilvēks aptaukojas, ja ēd pavisam maz. Lai nodzītu lieko svaru, ir jāpaātrina vielmaiņa. Kustības un slodze ir viens no līdzekļiem, kā to paātrināt. Paātrinoties vielmaiņai asinīs izdalās adrenalīns un liels glikozes daudzums no uzkrātajām rezervēm. Ja cilvēks tajā brīdī ir aktīvs, glikoze nonāk muskuļos un smadzenēs. Tur tā pārvēršas enerģijā.
Lēnās vielmaiņas fāzē tauki veidojas un pieaug apjomā. Ja lēnās vielmaiņas fāze ir izstiepta un gara, tad arī proporcionāli pieaug taukaudu apjoms. Un līdz ar to liekais svars. Lai izvairītos no aptaukošanās, ir svarīgi “nepalaist garām startu”. Tiklīdz organisms ir mundrs un aktīvs, tā jāsāk rīkoties. Pasivitāte un dīkstāve pagriež glikozes ceļu no muskuļiem uz taukaudiem. Kad cilvēks ir veiksmīgi “startējis”, tad ātrā vielmaiņa ar pilnu joni aktivizē glikozes plūsmu uz muskuļiem.